Regel je boekhouding via FIRM24

Profiteer van het netwerk van FIRM24. Wij brengen je gratis in contact met boekhouders die online werken en kwaliteit waarborgen voor een vaste scherpe prijs. Vul het formulier in en wij matchen je aanvraag met 3 offertes in de regio of voor een specifieke branche.

Meer dan 60.696 BV's opgericht
10 years firm24
Meer dan 60.696 BV's opgericht
10 years firm24

Profiteer van het boekhouders netwerk van FIRM24

Niet voor niets besteden steeds meer ondernemers de administratie volledig uit. Dan zijn financiële zaken van begin tot eind goed geregeld en kunnen ondernemers kostbare tijd en energie richten op hoofdzaken.

Firm24 is zelf geen boekhouder, maar wij hebben diverse partners waar wij de ondernemer aan kunnen koppelen. Daarom hebben wij de beste boekhouders voor jou als ondernemer geselecteerd. 

Ben je op zoek naar een volledige online boekhouder of ga je liever iedere week op de koffie? Iedere boekhouder uit ons netwerk heeft een uniek team waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaatst staat. En altijd voor een scherpe prijs.

Waarom zou een boekhouder via Firm24 regelen?

Convert plaatje

Uitgebreid netwerk

Firm24 biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van zeer gekwalificeerde en ervaren boekhouders. Deze brede pool van aanbieders zorgt ervoor dat ondernemers drie offertes ontvangen van boekhouders die het beste aansluiten bij hun specifieke behoeften, zoals expertise van een specifieke branche of regio.

Klok animatie in het blauw

Snelle reactie

Met Firm24 verloopt het proces van het ontvangen van drie offertes van boekhouders moeiteloos en tijdbesparend. Binnen 2 minuten vul je al het online formulier in, zodat de boekhouders precies weten waar ze de offerte op kunnen baseren. Na het invullen krijg je vaak binnen 3 werkdagen al de eerste offerte op maat binnen.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Transparante offertes

Je ontvangt 3 duidelijke en concurrerende offertes van boekhouders, waardoor je een heldere beslissing kunt nemen op basis van je budget en je wensen. Wij geloven in het makkelijker, transparanter en versnellen van het inkopen van zakelijke diensten zoals de boekhouding. Hierdoor krijg je de beste waarde voor je geld.

150.000 ondernemers gingen je voor

scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo
scanmovers logofebo logony logocowboys logodaily paper logomkbm logogrowth tribe logo

Hoe werkt het aanvragen van 3 offertes?

Documenten in het blauw.

Stap 1: Vul aanvraag in

Start eenvoudig online de aanvraag voor de offertes. Je vult de bedrijfsgegevens in en je wensen voor voor de boekhouding. Dit duurt maximaal 2 minuten en is volledig vrijblijvend. 

Efficiënt geld uitgeven

Stap 2: Je ontvangt 3 offertes

Binnen een paar dagen ontvang je van drie verschillende.boekhouders een duidelijke en vrijblijvende offerte. Vergelijk deze met elkaar en stel vragen indien de offerte niet duidelijk genoeg is.

Elkaar de hand schudden in Firm24 style

Stap 3: Kies boekhouder

Maak een weloverwogen keuze en kies de boekhouder die het best bij jouw past. Dit kan zijn op basis van jouw budget, specifieke branche waarin je actief bent of de regio waar jij gevestigd bent.

Veelgestelde vragen over het regelen van je boekhouding

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet

Onder boekhouding verstaan we de financiële administratie van de onderneming. Wanneer je boekhoudt zorg je er dus voor dat deze financiële administratie op orde blijft. Dit houdt in het verwerken van alle bonnetjes en facturen, maar ook bijvoorbeeld het doen van belastingaangiften.

Ook 500+ adviseurs maken gebruik van FIRM24

Het platform voor ondernemers én adviseurs

oamkb logo

Honoré Schreurs - OAMKB

"Firm24 sluit aan op onze visie: hoe kunnen we de ontwikkelingen in automatisering zo gebruiken dat onze klant er het meest baat van heeft? Met Firm24 kunnen we onze klanten snel én tegen lage kosten aan een BV helpen, waarbij onze experts meekijken dat het juiste maatwerk geleverd wordt dat past bij de klant."

damste logo

Dolf Plaggemars - Damsté

"Het biedt mij een enorme markt in een geweldige digitale wereld. Ik begrijp hun commerciële overwegingen, zij begrijpen mijn notariële overwegingen en beperkingen. We hebben een prachtig systeem ontworpen om het hele traject digitaal af te wikkelen, terwijl de wetgeving daar niet op is geschreven.’’

uwbs services

Gerben de Man - UWBS

"Door de fantastisch makkelijke opzet van het proces bij Firm24 kunnen wij in enkele minuten, samen met onze cliënt, een besloten vennootschap oprichten. Omdat alles digitaal en op afstand kan, is de drempel om een BV op te richten veel lager én is het eenvoudiger om de cliënt bij te staan in dit proces.”

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24