Bekijk hier al onze klantenervaringen

Ondernemers beoordelen ons met een 9.6
Hieronder vind je de meest recente beoordelingen. Onafhankelijk verzameld door Kiyoh.
Bekijk alle 3951 klantenervaringen
8
“Prima en duidelijk.”
H.
24-05-2024
10
“Ik ben erg tevreden over het gesprek met Romeo, Hij heeft goed de tijd genomen om alles haarfijn uit te leggen, en heeft mij gedurende het gesprek het gevoel gegeven dat Firm24 een bedrijf is dat zich inzet voor haar klanten. Kort samengevat, een aangename ervaring!”
Nigel
24-05-2024
10
“nice call with friendly and professional agent.”
Luca Diamante
23-05-2024
10
“Very friendly, fast and free!”
Taras Yurii
23-05-2024
9
“Snelle respons na telefonische contact. Duidelijke uitleg en adviezen!”
P Jerry
25-04-2024
7
“Beste Joey Het gesprek was kort en bondig. Met vriendelijke groet , Rob de groot”
Rob
22-04-2024
10
“Goed”
Michel
09-04-2024
10
“Good information, well structured, clear and very complete explanations.”
Miguel Angel
09-04-2024
10
“The phone call was very helpful, all my questions were answered”
Hussein
09-04-2024
10
“Als Romeo iedereen zou spreken zou iedereen tevreden zijn over Firm24, wat een geweldig persoon. Heel goed geholpen en zijn kennis is van waarde, dikke pluim voor Romeo Bogaard! Thanks topper!”
Hagop
09-04-2024
9
“Great and straight forward advice”
Mischa Botterweck
04-04-2024
10
“Fijn gesprek, gaf mij direct goed inzicht waar ik rekening mee moet houden en hoe ik met mijn vraagstuk verder kan.”
Ronald
04-04-2024
10
“complete and clear answers and the confirlation through email is a real +”
xavier RENAUX
04-04-2024
9
“If you want to receive more ratings don't force me to fill in this description.”
Alex
04-04-2024
8
“.”
Didar baban
04-04-2024
10
“Informatief gesprek met juiste aanwijzingen waar ik op zat te wachten Ik kan nu verder!”
johannes klunder
04-04-2024
10
“It was a very helpful phone call and every questions of me is answered professionally”
alper turkeri
04-04-2024
9
“Heel rustig en snel gereageerd. Zeer aangenaam en verrast.”
Johnny Tapper
04-04-2024
8
“Mijn vraag is accuraat afgehandeld.”
Arnoud van Schaik
04-04-2024
10
“prima geholpen”
caroline leijnse
04-04-2024
8
“.”
Winston Karsters
04-04-2024
10
“Duidelijke uitleg en geruststelling over de werkwijze, tegenover de soms negatieve reviews.”
Cheryl Pinas
04-04-2024
8
“Tevereden!”
Muhammet
04-04-2024
10
“Romeo showed a very clear direction for the incorporation. He was pretty much helpful.”
Ozgen
04-04-2024
9
“De oprichting van mijn BV was heel eenvoudig. Alle stappen zijn helder. Contractueel zitten de standaard contracten goed in elkaar en het passeren van de stukken via de notaris ging vlot. Fijn om met Firm24 te werken.”
Arij
04-04-2024

Nog meer beoordelingen!

Ondernemer - Michiel Lensink

Michiel Lensink - IkbenFritz

"Ik zat met een ingewikkelde situatie waarbij er snel een oprichten opgericht moest worden met buitenlandse aandeelhouders die niet aanwezig konden zijn. Ik wist niet zeker of Firm24 dit voor mij kon regelen omdat het zo kort dag was en het in het Engels moest. Gelukkig heeft het team mij erg goed geholpen en met een Engelstalige overeenkomst was het probleem zo opgelost! Ik kan Firm24 aanraden voor elke ondernemer!"

Onderneemster Ananda Hagens

Ananda Hagens - Curious Kids

“Bij Firm24 kon ik supersnel mijn oprichten oprichten. Ik vond het erg fijn omdat ik eerst dacht dat er wel een paar weken overheen zou gaan voordat ik kon beginnen, maar Firm24 heeft dit binnen 5 werkdagen voor mij geregeld. Het scheelt mij weer kopzorgen en kan ik mij focussen op andere zaken. Zodra wij weer een oprichten gaan oprichten zal ik dit absoluut weer bij Firm24 doen.”

Ondernemer Thomas van der Keij

Thomas van der Kleij - Tapfiliate

“Ik had geen zin in een lang en duur proces van het oprichten van een oprichten. Tijdens het zoeken naar bedrijven die mij konden helpen kwam ik Firm24 tegen. De website leek mij betrouwbaar dus ik besloot ervoor te gaan. Ik kreeg een supersnelle, persoonlijke service en betaalde uiteindelijk 1/3e van wat ik voorheen heb betaald voor het oprichten van een oprichten. Tijdens het oprichten werd ik telkens begeleid en kreeg ik persoonlijk advies. Kortom: Super!”

Nog meer verhalen van ondernemers lezen? Klik dan hier

 

Kom je er niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij ondernemers te helpen met het juiste advies.

Bel ons op +31 (0)20 30 80 675
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Chat met een adviseur
Ma t/m Do
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Sales team Firm24